Ett myrsteg framåt

Miranda | 2013-11-13 | 20:43:13 Kommentera här! » 0 st

Igår var det samtal mellan Karlstad o Göteborg, eftersom hon fått en andra infektion och att det kommer mycket mer än godkänt i stomiflödet.
Även om det iallafall hände något så var det inte det svaret vi hade hoppats på...

Vi ska få åka ner nästa torsdag, den 21e, men bara för att ta bort cvk (slangen i halsen), få en annan infart under tiden tills infektionen har lagt sig sen operera in en ny cvk. Sen vet vi inget mera... Något nytt operationsdatum fick vi minsann inte! Men vi ska ligga på och tjata!

Är så hiiiimla mycket som talar för att en operation måste bli av snart.
Bland annat:
*Hon slipper alla infarter och där med onödiga infektioner.
*Blir hon av med stomipåsen slipper man fundera i räkna på hur mycket hon bajsar varje dag, hon kan få bajsa bäst hon vill!
*Slipper droppen för att ersätta alla näring -och vätskeförluster.
*Hon får äntligen bli en helt vanlig bebis!

Både vi och sköterskorna tycker, sagt att de ska ringa till Gbg igen och höra vad deras plan är, allt känns väldigt oplanerat och oklart än så länge...
Förstår att det inte är bara att hitta ett datum och förstår att de vill att hon ska vara infektionsfri (tycker ju vi med!), men samtidigt så måste de förstå att åka fram och tillbaka hur mycket som helst inte så kanon det heller.
Jaja vi får se om de ringer imorgon igen, hoppas hoppas :)

Skönt om man kan börja se slutet snart, även om det kommer bli GALET KONSTIGT att få flytta hem! Känns så overkligt! Är som två olika världar som någon gång ska mötas :)

Där har ni bild på hennes cvk också :)


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!